Cégismertető

Vállalkozásunk 1994 óta eredményesen működik. A cégvezetés és az alkalmazott szakemberek a tervezés, kivitelezés és üzemeltetés területén egyaránt több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Társaságunk fő szolgáltatási területei: útburkolati jelek festése, forgalomtechnikai jelzések kihelyezése, KRESZ és egyéb jelzőtáblák forgalmazása. Tevékenységünket a megrendelők igénye szerint, de főleg Vas és Zala megyében végezzük. A piaci lehetőségek maximális kihasználására törekszünk, így nem csak a nagyobb útépítő cégek beszállítóiként kívánunk megfelelni, hanem önkormányzatoknak, egyéb költségvetési szerveknek, intézményeknek, magánszemélyeknek egyaránt rendelkezésére állunk. Útépítések ideiglenes forgalomkorlátozásához szükséges jelzések tervezését, elhelyezését és karbantartását is vállaljuk.

Festőgépeinkkel és speciális adaptereikkel minden igényt ki tudunk elégíteni (útburkolatok, raktárak, sportpályák, stb).

A térségben egyedülállóan acélszalag védőkorlát oszlopok gyors és pontos elhelyezésére cölöpverő célgépet használunk. A berendezés kerítés- és más oszlopok leverésére is alkalmas.